PAM

FAQ

¿Què ofereix Pam Selectivitat?

Cursos 100% personalitzats per preparar-te per l’examen de Selectivitat. Els cursos inclouen vídeos curts enfocats a explicar-te tot el temari de una forma clara i precisa. A més a més, afegim tot el que necesita un estudiant per afrontar l’examen: exàmens resolts explicats pels professors, apunts i resums en PDF i chat amb el profesor.

Els estudiants poden fer ressenyes de cada curs que siguin útils pels altres alumnes per que tinguin més informació sobre el curs i escolleixin si es adequat per a ells.

¿Què inclou el pack de vídeos?

El nostre producte estrella: tot el que necessites per estudiar una assignatura i augmentar la teva nota de tall. Inclou vídeos curts de tot el temari de la Selectivitat, preguntes tipo test per practicar, exercicis d’examen resolts i apunts. A més a més, pots accedir a la nostra comunitat de Discord per parlar amb tots els alumnes que tenen la Selectivitat aquest any.

¿Com puc accedir als meus cursos que he comprat?

Pots accedir a la plataforma d’estudi a través de l’apartat ‘El meu espai’ de la pàgina web.

No ens considerem una academia…

Desde Pam Selectivitat volem ordenar-te tot el material que entra a l’examen. Pots estudiar al teu ritme, des d’on vulguis i quan vulguis. Pots veure els vídeos les vegades que vulguis. Tot això a un preu que entra per la vista.

¿Qui són els professors?

Son professors amb experiència donant classes per alumnes de Selectivitat. Els hem escollit després d’un procés de selecció i entrevistes perquè volem el millor contingut pels nostres estudiants. Sempre ens fixem en tenir els millors i que expliquin de forma clara i amb energia positiva!

¿Què significa ser un Pamer?

Formar part d’una comunitat d’estudiants, professors i ambaixadors de Pam que volen formar part d’aquest canvi en l’educació. La teva generació és totalment digital en tot menys en l’educació, ja és hora de canviar-ho!

¿Com puc aplicar un codi promocional?

Afageix el teu product al carret de compra i abans de fer el pagament et donarem l’opció de afegir el codi de descompte. Recorda que si compres més de 3 cursos t’aplicarem un descompte automàtic!

¿Com funciona el fòrum?

Cada assignatura té un fòrum tancat. El professor anirà contestant dubtes cada setmana. A més a més, tots els altres pamers que tinguin accés al fòrum podrán participar en el curs i ajudar-te!

Contacta amb nosaltres

Pels estudiants

dudas@pamlearning.com

Vols ser professor?

profesores@pamlearning.com
Mou-te per Pam
Sobre PAM Selectivitat

© 2021 Pam Learning. All Rights Reserved.